Badkamer klok

Atlanta

De Klokkenconcurrent verkoopt onder andere een mooie waterproof badkamer klok. Die is speciaal bestemd om in vochtige ruimtes op te hangen, zoals een badkamer. Voor de wijzerplaat zit mineraalglas. Dat blijft mooi helder en beslaat niet. De rand om de klok is van kunststof, maar heeft het uiterlijk van glanzend chroom. De klok heeft een diameter van 31 centimeter en dat maakt dat je de klok goed kunt zien. Het is een robuust exemplaar. Het quartz uurwerk loopt op batterijen en is van het merk Atlanta. Er zit twee jaar garantie op de klok. Bij De Klokkenconcurrent kost deze mooie badkamer klok (artikelnr. 459-19A) € 73,50.

AMS

Een heel andere uitstraling heeft de AMS badkamer klok nr. 5921. Deze klok kan opgehangen worden, maar ook op een badkamerkast worden neergezet. De badkamer klok heeft een frisse blauwe rand en er zijn ook andere kleuren verkrijgbaar, zoals groen, grijs, wit en zwart. Het handige van deze klok is dat hij radio controlled is, zodat hij automatisch de juiste zomer- en wintertijd aangeeft. De diameter van deze klok is 16 centimeter en de prijs is € 41,50 bij Het Klokkenpaleis.

Balance Time

Een badkamer klok van bijna hetzelfde formaat (17 cm) is van Balance Time. Het is een ideale badkamer klok. Hij is spatwaterdicht en daarom prima geschikt voor in een vochtige ruimte. Deze wandklok kun je aan de muur bevestigen door middel van de handige zuignappen aan de achterkant. Een leuk extraatje is dat deze klok is uitgerust met een handige digitale thermometer. U kunt dus direct zien wat de temperatuur in de badkamer is. Deze badkamer klok werkt op één AA-batterij en kost € 20,45 bij De Klokkenexpert.