Badkamermeubel, voor meer overzicht

In elke Nederlandse badkamer is wel een kastje of rekje of plankje te vinden: iets waar je spullen in kunt doen of op kunt leggen. Want je hebt van alles nodig in een badkamer. Spullen voor je uiterlijke verzorging, handdoeken, rollen toiletpapier. Een kastje, rekje of plankje is handig, maar voor echt netjes opruimen heeft u een badkamermeubel nodig. U kunt er van alles in kwijt, dus uw spulletjes zijn binnen handbereik maar toch overzichtelijk opgeruimd, en droog bovendien.

Overzicht in de badkamer

Niets is zo naar als een badkamer met overal losse dingetjes. Het is altijd zoeken, en bovendien trekken losse spullen stof aan. In een badkamermeubel blijft alles schoon, en u weet precies waar wat ligt. Dat geeft overzicht. Badkamermeubelen zijn er in twee soorten: de wastafelkast en de badkamerkast. De eerste is een meubel onder de wastafel, met laden of deurtjes. Heeft u een dubbele wastafel, dan kunt u daar een flink meubel onder kwijt, en heeft u enorm veel opbergruimte. Een badkamerkast is een hoge smalle (kolom)kast voorzien van plankjes. Hij kan aan de muur hangen of op de grond staan.

Veel keuze in badkamermeubelen

Badkamermeubelen zijn er in verschillende maten, materialen en kleuren. De prijzen kunnen ook flink variƫren. Kijk eens rond op internet of loop ergens een showroom binnen voordat u tot de aanschaf overgaat. Kies vervolgens wat u mooi vindt en wat er goed in uw badkamer staat: het is heel persoonlijk.