Badkamerspullen

In een badkamer heb je een aantal dingen gewoon nodig. Handdoeken, badschuim, shampoo, tandenborstels, make up en noem maar op. Het is fijn om allerlei toiletartikelen netjes op te kunnen bergen in een badkamermeubel of badkamerkast. Ook met accessoires als een zeepdispenser, handdoekhouder en tandenborstelbeker ordenen we die badkamerspullen. Kies je voor een bepaalde stijl of kleur, dan breng je rust en eenheid in de badkamer. Voer die kleur of stijl door in het textiel in de badkamer, zoals handdoeken, maar ook de badmatten en het toiletdekje. Dit zijn ook badkamerspullen die nuttig zijn, maar tegelijkertijd een eigen uitstraling aan de ruimte kunnen geven. Dat geldt ook zeker voor een douchegordijn, dat in tal van kleuren en prints te koop is. Een felle kleur of een bijzondere afbeelding springt gelijk in het oog. Een mooie spiegel weerkaatst al die fijne badkamerspulletjes nog eens.

Badparels en boeddha

In veel badkamers ontsiert een wasmand de ruimte. Toch is het wel een logische plek, en er is gelukkig ook een hele mooie oplossing. Woodynox bedacht een combinatie van een wasmand en badkamerzitje. Het meubel is gemaakt van een harde kunststof en heeft een afneembare zitting waaronder ruimte is voor de vuile was. De ‘was-poef’ is in heel veel kleuren leverbaar, zodat het in iedere badkamer past.

Naast de nodige spullen, zijn er ook dingen die niet perse nuttig zijn, maar wel fijn! Zo geeft een mooie schaal met daarop kleurige en geurige kaarsjes erop een prettige sfeer. Een mooie fles met badparels of een karaf met badolie staat luxe en weldadig. Ook een boeddha is sfeervol en heel ‘zen’.