Designradiator handig en mooi

Verwarming in de badkamer is prettig. Of u nu uitgebreid in bad gaat of even snel uw tanden poetst, het is fijn als de temperatuur in de badkamer aangenaam is. U kunt voor een standaard radiator kiezen. Maar tegenwoordig wordt vaak een designradiator gekozen, waarmee het letterlijk en figuurlijk mooi en handig verwarmen is. Sanitairtotaal verkoopt verschillende soorten designradiatoren voor in de badkamer.

Mooi handig!

Designradiatoren zijn er in verschillende uitvoeringen. Een designradiator die mooi en handig combineert, bestaat uit horizontale stangen die ook gebruikt kunnen worden om handdoeken overheen te hangen. Een designradiator die vooral mooi is, is gemaakt van aluminium en heeft een zeer strak uiterlijk dat bestaat uit verticale rechte stroken. Designradiatoren zijn leverbaar in glanzend of mat wit, of in het stoere metallic grijs.

Radiator met de nadruk op design

Maar er bestaan ook hele bijzondere designradiatoren, in allerlei kleuren en met verschillende vormen. Zo’n radiator is bijna een kunstwerk. Je vergeet haast dat hij als taak heeft om de ruimte te verwarmen. Let er bij het kopen van een designradiator op dat hij genoeg capaciteit heeft om uw badkamer te verwarmen. Hoeveel er nodig is, hangt af van de afmeting van uw badkamer, maar ook van uw warmtebehoefte in de badkamer. Bij het plaatsen van radiator kan een loodgieter handig zijn.