Muziek-in-bad

Muziek terwijl u doucht of baddert, heerlijk toch? Stelt u niet al te hoge eisen aan het geluid, dan volstaat een simpele radio. Er zijn verschillende draagbare waterbestendige badkamerradio’s te koop, in hippe kleuren. Ze zijn niet duur, en u kunt ze gemakkelijk meenemen van de ene ruimte naar de andere. Maar een radio betekent wel dat u luistert naar wat er toevallig op dat moment te horen is.

Bluetooth is de oplossing

Wilt u liever zelf bepalen waar u naar luistert, dan is er andere apparatuur nodig. Waarschijnlijk heeft u al uw favoriete muziek op uw telefoon staan. Een waterdichte Ipod locker is dan een goede optie. Het apparaatje ondersteunt iPod, MP3, USB en heeft een radio FM frequentie. Met een bluetooth versterker kunt u heel gemakkelijk uw eigen muziek laten klinken. Er zijn diverse typen versterkers en systemen te koop die speciaal zijn ontwikkeld voor het gebruik in de badkamer.

Muziek in de douchecabine

Bent u van plan om een luxe douchecabine aan te schaffen? Zo’n cabine is dicht en u moet de muziek in de badkamer wel heel hard zetten om die in de cabine te kunnen horen. Let op dat in elk geval dat de douchecabine is uitgerust met een geïntegreerde radio en bluetooth. Dat is wel zo gemakkelijk!