Tv in bad

In de slaapkamer is de televisie al een vast meubelstuk geworden, en steeds meer mensen willen ook tv kunnen kijken als ze in bad zitten. Televisie in de badkamer dus. Natuurlijk moet zowel het beeldscherm als de afstandsbediening van de tv waterdicht zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een standaard televisie om aan de badkamermuur te bevestigen. Maar ook een draadloze variant is een optie.

Badkamertelevisies zijn leverbaar in verschillende maten, van 15 tot wel 42 inch. De beeldschermen van 22 inch en kleiner werken over het algemeen op laagspanning en zijn daardoor geschikt om in een natte ruimte te plaatsen. U hoeft niet bang te zijn dat de televisie in de badkamer beslaat, het scherm wordt een beetje warm waardoor dat niet gebeurt. Heel innovatief is de spiegeltelevisie. Staat hij uit, dan fungeert hij als spiegel. En staat hij aan, dan kunt u er televisie op kijken.

Naast de beeldschermen voor aan de wand kunt u ook kiezen voor een tv die is geïntegreerd in een whirlpool. Sanitairtotaal biedt bijvoorbeeld een prachtig model van het merk Plash aan. Het bad meet 180 x 180 centimeter, is voorzien van lucht- en watermassagejets en heeft behalve een televisie ook een DVD- en een bluetooth-aansluiting. Optimaal genieten dus!