welk bad past bij u

Een bad is een aankoop die jaren meegaat. Misschien wilt u uw oude bad vervangen, of denkt u aan een standaard bad. Maar wat voor een soort bad past er eigenlijk bij u? En weet u wel wat er allemaal te koop is? We geven u graag wat dingen in overweging, dat maakt het gemakkelijker om te beslissen en dat bad van uw dromen aan te schaffen.

Klein bad? Of juist groot?

De ruimte kan de afmeting van een bad bepalen, maar in elke badkamer past een bad, laten we dat voorop stellen. Er zijn hele kleine baden, zoals die van Bette la bette, die 108 x 73 x 38 centimeter meet. Een gemiddeld bad is zo’n 160 x 80 x 45. En dan is er nog de categorie groot, van 190 x 90 x 50 centimeter.Inbouw kan, maar zou een vrijstaand bad niet mooier staan? Van klassiek tot modern, een vrijstaand bad siert uw badkamer.

Totale beleving

Een bad is één ding, maar misschien bent u wel toe aan een wat luxere uitvoering. U maakt van uw badkamer een echte wellnessruimte met een bubbelbad of whirlpool. Bent u van plan om samen met uw partner of gezin te gaan bubbelen, dan is een 3 of 4-persoons whirlpool iets voor u. Uitgevoerd met ledverlichting, een kleine flatscreen, geurdispenser en massagejets, zo wordt in bad gaan een totale beleving.