Wellness in eigen badkamer

U bent vast wel eens naar een wellness-centrum geweest. Of naar een spa, kuuroord, thermen, of sauna. Dat is natuurlijk heerlijk. Uw spieren ontspannen, stress verlaat uw lijf, afvalstoffen worden afgevoerd, vochtreserves ververst, en ook geestelijk krijgt u een oppepper. Maar na zo’n bezoek duurt het meestal wel weer even voordat u er tijd (en misschien ook geld) voor vrij wilt maken. Terwijl u er toch heerlijk van ontspant. Misschien is het dan tijd voor wellness thuis. Gewoon in uw eigen badkamer, wanneer u dat wilt, op uw eigen manier. Wellness = u goed voelen!

Welness met een waterval of whirlpool

Een wellnessruimte zonder water is ondenkbaar. Een lekker ligbad met jets is heerlijk, een whirlpool is ronduit weldadig. En een douche met een regendouche en eventueel nog een waterval-functie geven een intense beleving. Water zuivert, verwent, ontspant.

Sauna of stoom in je badkamer

In een wellnessruimte speelt lucht ook een belangrijke rol. Een sauna brengt droge warme lucht voort, in een stoomcabine ervaart u de luxe van stoom: piepkleine waterdeeltjes die zweven in de lucht. Met licht- en / of aromatherapie voegt u nog een extra element toe. Zowel een stoomcabine als een sauna is daarnaast ook nog eens uit te rusten met speakers zodat u in uw eigen wellnessruimte naar uw eigen muziek kunt luisteren. Wij zeggen: genieten maar!